Avstängningar 3-7 juni

29 MAJ 2019 08:26
Den 3 till den 7 juni installeras den nya bron och vi får bara ro mellan den nya bron och utloppet av Djurgårdsbrunnskanalen mot Stora Värtan.
  • Skapad: 29 MAJ 2019 08:26

All motorbåtstrafik är förbjuden längs hela sträckan dessa dagar, men båtägare med brygga inom området har rätt att köra igenom kanalen.

För föreningens roddare gäller följande under denna tid:

• Rodd i riktning mot Djurgårdsbrunnsbron är tillåten fram till cirka 25 meter från den planerade bron vid Rosendal.
  • Enligt föreningens säkerhetsbestämmelser är området för daglig rodd österut begränsat till utloppet av Djurgårdsbrunnskanalen mot Stora Värtan.
  • Vid rodd i kanalen är det extra viktigt att hålla uppsikt framåt så att vi undviker krockar. Tänk även på att inte ro för nära Djurgårdbrunnskanalens strandkant då det är mycket lätt att skada åror och årblad på stenarna.
  • För rodd på Stora Värtan gäller föreningens långfärdsreglemente. Rodd på Stora Värtan bör dock undvikas på grund av risken för kollision med snabbgående motorbåtar.
Skribent: Malin Kleve

SRF-roddare (medlemsgrupp på facebook)

Joakim Piela, Stålbogavägen 63
12456 Bandhagen