Beställning av klubbkläder

2018-03-19 20:45
Nu finns det åter igen möjlighet att beställa klubbkläder. Vi kommer att fortsätta samarbetet med det nordiska företaget Trimtex. Beställ dina kläder i shopen senast 8 april. Beräknad leverans är vecka 21.
  • Uppdaterad: 2018-05-26 18:20

För att beställa

Gå in på sida: trimtex.se/customer/StockholmsRodd

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på "Logga in" och logga in med egen e-mail och lösenord.
Alt 2: Skapa nytt konto
När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter "Teamkod för inloggning" där fyller man i sthlmrodd och klickar på "lägg till nytt företag/klubb".
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten "Besök teamshopen" kommer man in så man kan beställa kläder.

Utbud

Träningsjacka "Trainer"
Träningsjacka "Performance"
Tröja, kort dragkedja "Flex"
T-shirt "Free"
Träningslinne "Run"
Korta tights "Run 2.0"
Tävlingstights "Ambition"

Så - skynda dig att beställ. Sista dagen för beställning är redan den 8 april, dvs klubbens födelsedag!

För frågor kring beställningen eller utbud kontakta Jan Berglund (This is a mailto link)

Skribent: Conny Andersson

SRF-roddare (medlemsgrupp på facebook)

Ansvariga för SRFs web är