Dags att betala 2020 års avgift till föreningen

22 DEC 2019 11:21
På styrelsens förslag antog årsmötet en ny avgiftskonstruktion vilket möjliggör för anställda att få ett skattebefriat friskvårdsbidrag från sin arbetsgivare för den del som utgör aktivitetsvgift.
  • Skapad: 22 DEC 2019 11:21

Följande avgifter fastställdes av årsmötet och gäller för kalenderåret 2020:
Medlem som ej använder föreningens idrottsmateriel-, eller idrottsutrymmen betalar en medlemsavgift på 200:-.

Medlem som använder föreningens idrottsmateriel-, eller idrottsutrymmen och är 20 år eller äldre under kalenderåret betalar 1.500:- varav aktivitetsavgiften är 1.300:-.

Medlem som använder föreningens idrottsmateriel-, eller idrottsutrymmen och är 19 år eller yngre under kalenderåret betalar 600:- varav aktivitetsavgiften är 400:-.

Familj (personer som är mantalskrivna på samma adress) som
använder föreningens idrottsmateriell-, eller idrottsutrymmen betalar 2.300:-.

Om du har för avsikt att tävla under året måste du även betala en tävlingsavgift om 500:- (per person). Denna avgift är för tävlingslicens och extra försäkring. Det är bara de som har betalat tävlingsavgiften som får ro klubbens tävlingsbåtar (A- eller B-klassade båtar).

Inbetalning

Betalning sker till plusgiro: 170014-5
Skriv namn på samtliga som betalningen gäller som meddelande på betalningen.

Skribent: Åsa Arctaedius

SRF-roddare (medlemsgrupp på facebook)