Fjäderholmarna 2018

2018-08-26 21:25
Årets utflykt till Fjäderholmarna gick av stapeln idag, söndagen den 26:e augusti.
  • Uppdaterad: 2018-09-05 06:42

På morgonen var vi nog ganska många som var oroliga för vädret när man vaknade till regnet smattrande mot rutan. Men när det var dags att ge sig iväg började solen komma fram.

Vi var 20 personer som rodde, inklusive styrmän, så vi fyllde 4 båtar och hade 2 extra i följebåt tillsammans med picknicken.

Knappt någon vind, så det var bara svallvågor från båtar som gungade båtarna fram mot Fjäderholmarna.

När vi väl var framme hängde regnet åter och hotade oss, så vi valde att tända grillarna på den syd-östra udden vid en båthållplats där vi hade haft möjlighet att skydda oss från regnet. Men tack å lov kom det inget regn!

Goda korvar och trevligt sällskap med såväl gamla som nya medlemmar.

Väl tillbaka vid klubbhuset bjöds det på äppelkaka, mer kaffe och vin!

Tack ALLA som var med och bidrog till arrangemanget och deltagandet!

Skribent: Conny Andersson

SRF-roddare (medlemsgrupp på facebook)

Ansvariga för SRFs web är

Conny Andersson