Kläder för tävling, träning och fritid

2018-05-02 19:54
Nu är det möjligt att beställa en tävlingdräkt och väst från Rowi
  • Uppdaterad: 2018-05-26 18:20

Vi har som komplement till våra träningskläder från Trimtex tagit fram en tävlingsroddräkt från Rowi (rowi.hr). Dräkten finns nu att beställa via Jan Berglund (roddchef@stockholmsroddforening.se), sista beställningsdag är 15:e maj. Dräkten kommer att kosta ca 630kronor (beroende på Euro-kurs).

Det finns även möjlighet att beställa en roddväst från samma leverantör och den beräknas kosta ca 900kronor.

Möjlighet att prova

Det kommer att finnas möjlighet att prova både roddräkt och väst efter motions-/masterträning lördag 5:e maj  (ca kl 11.00) eller i samband med juniorträning söndag 6:e maj (kl 10-12). Skulle inte dessa tider passa kontakta Janne så får vi försöka lösa provning på annat sätt.

Vi har till förfogande storlekarna M, L och XL för provning, men det går att beställa större/mindre.

Det finns även möjlighet att köpa klubbens mössa från Trimtex. Mössan kostar 225 kronor och finns i lager så det är bara att kontakta Janne för att få den.

Jan Berglund
Vice ordförande och Roddchef

Fritidskläder och övriga produkter

Tävlings och träningskläder kan vi bara erbjuda under begränsade perioder av året på grund av produktionsmetoderna. Men du kan alltid beställa trevliga tröjor, muggar, väskor mm med klubbens logotyp.

Skribent: Conny Andersson

SRF-roddare (medlemsgrupp på facebook)

Ansvariga för SRFs web är

Conny Andersson