Välkommen på årets klubbmästerskap!

2018-08-16 19:54
Lördag 8 september är det dags för 2018 års klubbmästerskap. Anmäl ditt deltagande senast 5 september. Läs mer och anmäl dig här!
  • Uppdaterad: 2018-09-08 22:31

Lördag den 8 september samlas vi klockan14:00 vid klubben. Vi delar in oss i lag som sedan kämpar om äran att kalla sig klubbmästare 2018. Alla är medlemmar är välkomna, både som tävlande och som publik.

Klubben bjuder på mat, dryck och härligt mingel. Kom och umgås med nya och gamla klubbkompisar och var gärna med och tävla - eller heja på!

Tävlingarna

Klubbmästerskapen är alla för medlemmar i Stockholms Roddförening och passar oavsett om du rott länge eller är helt ny medlem.

Våra inriggade fyror Göta & Svea blir huvudklass, men det finns också möjlighet till annat skoj om så önskas.

Ungefärligt schema för dagen

Samling och båtindelning 14.00

Första sjösättning 14.15

Sista målgång cirka 17.30

Middag/Prisutdelning 18.00

Anmäl ditt deltagade senast 5 september

För att vi ska kunna planera in matinköp behöver vi veta om du kommer och om du har några allergier. Anmäl dig via länken nedan senast onsdag 5 september.

Vi ser fram emot en härlig dag med alla medlemmar.

Skribent: Malin Kleve

SRF-roddare (medlemsgrupp på facebook)

Ansvariga för SRFs web är

Conny Andersson