Ny beställning av klubbkläder

2017-03-24 09:00
Nu finns det åter igen möjlighet att beställa klubbkläder. Nu även med nya loggan! Vi kommer att fortsätta samarbetet med det nordiska företaget Trimtex. Beställ dina kläder i shopen senast 24 april. Beräknad leverans är i vecka 23
  • Uppdaterad: 2017-10-08 20:12

Hur beställer jag?

Gå in på sida: trimtex.se/customer/StockholmsRodd Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord (vänligen uppmärksamma att vi har lanserat en ny webshopslösning så eventuellt gammalt e-mail/lösen man haft sedan tidigare fungerar inte att logga in på i denna nya webshopslösning – då måste man skapa nytt konto)

Alt 2: Skapa nytt konto (detta gäller de allra flesta då webshopslösningen är ny och det är inte så många som registrerat sig ännu) När man loggat in/skapat nytt konto så kommer det upp en ruta ”Teamkod för inloggning*” där fyller man i sthlmrodd: och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”. Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder

Det finns även möjlighet att betälla en SRF-buff som tyvär inte finns med i shopen. Är du intreserad ta kontakt med Walle. De kostar ca 100 kr styck.

Precis som vid förra beställningen får du en gratis "free-thirt" om du beställer någon av jackorna. Fusion, Performance eller Trainer.

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till Tobias Wallerius på This is a mailto link.

Välkommen med din beställning senast 24 april.

/Styrelsen SRF

Skribent: Tobias Wallerius