Öppen utbildning i Hjärt- och Lungrädning för SRF:s alla medlemmar - 2018-09-12!

2018-09-05 06:42
En utbildning du har nytta av i många sammanhang, inte bara inom rodden. Nu har du chansen att få denna genom Stockholms Roddförening.
  • Uppdaterad: 2018-09-05 06:42

I somras genomförde Stockholms Roddförening, i samarbete med SISU, en utbildning i Hjärt- och Lungrädning (HLR).
Då denna var mycket populär och alla som då ville komma inte hade möjlighet, har vi beslutat att genomföra ytterligare en HLR-utbildning. Utbildningen kommer att ske onsdagen den 12 september, kl. 18:00 och är öppen för SRF:s alla medlemmar.

Hjärt- och Lungrädning är kunskaper som vi alla bör ha, i samhället, då förmågan att kunna göra snabba insatser bevisligen räddar många människors liv per år. Kunskaperna är dessutom inte tunga att bära men behöver alltid hållas uppdaterade och är därför även mycket nyttiga att ha utanför Stockholms Roddförenings verksamhet.

• Datum/Tid: Onsdagen den 12 september 2018 / kl. 18:00 - 20:30
  • Plats: SRF klubbhus, Lidovägen 22
  • Instruktör: Mona Uddheder, SISU idrottsutbildare / Akutsjuksköterska
  • Övrigt: Smörgås och dryck serveras i pausen
  • Svar önskas: Senast måndagen den 10 september

Anmäl ditt deltagande i utbildningen till mig (se mailadress nedan) och bli delaktig i en trygg och säker miljö för oss alla, oavsett om det gäller rodd eller privat.

Varmt välkomna!

Bengt Norberg
SRF Utbildningsansvarig
Email: This is a mailto link