Hej Björn Andersson!

2018-09-22 12:25
Björn har du säkert träffat på i båthuset många gånger. Han har rott länge, har mycket på sin meritlista och är fortfarande väldigt delaktig i föreningen!
  • Uppdaterad: 2018-09-22 12:25

Björn är en roddare med en gedigen meritlista. Han har till exempel vunnit SM tio gånger.

Han är ofta nere vid klubben där han gör allt från att fixa med båtar och huset till att hjälpa andra roddare med träning och teknik. En enorm tillgång med andra ord.

Och har du någon fråga om rodd, material eller vill ha tips på träningsupplägg är Björn en utmärkt person att fråga. I båthuset finns några träningspass som Björn satt ihop. Testa dem gärna!

Som Björn brukar säga "Man kan inte bara ro - man måste träna ibland också!"

Grattis Björn, 80 år

Åren 1964 och 1965 vann gänget på bilden SM i fyra, från vänster Björn Andersson, Bo Berglund, Sven-Erik Almerfors och Eddy Sandberg.

På bilden har de dock en paus från vattnet och är på Gröna Lund för att fira Björn som fyllde 80 år i somras.

Grattis Björn!

Skribent: Malin Kleve

SRF-roddare (medlemsgrupp på facebook)

Ansvariga för SRFs web är