Nyheter från Svenska Roddförbundet

Se www.rodd.se

Lägersäsongen är igång

(2018-02-20 14:48)

Vårens SR utbildningar drar snart i gång och det finns några platser kvar.

Som tidigare meddelats kommer Svenska Roddförbundets Förbundsmöteshelg genomföras i Roddens Hus som är Brudpigas klubblokal i Västanvik, Leksand.

Den 28 januari är det sista anmälningsdagen för den första deltävling i SM i inomhusrodd 2018 och Student SM 2018 i inomhusrodd. Tävlingen avgörs den 3 februari 2018 i Trollhättan. Anders Backéus delar med sig träningstips.

Det är nu hög tid för föreningar att söka LOK stöd för höstens verksamhet för er roddföreningar som har verksamhet för deltagare mellan 7-25 år. Sista ansökningsdag är den 25 februari 2018.

Roddare, föreningar samt SDF/RDF kan nominera kandidater till tre utmärkelser: Årets roddare, Årets ledare, Bo och Gerny Kaisers stipendium. Ange vilken utmärkelse det gäller, skriv namn på kandidaten/erna + en motivering av ditt val senast 22/1-18

SRF-roddare (medlemsgrupp på facebook)

Ansvariga för SRFs web är

Conny Andersson