Nyheter från Svenska Roddförbundet

Svenska Roddförbundet

Se www.rodd.se

VRDF ordnar i år igen ett Roligt med roddläger för ungdomar i efter roddmaskinstävlingen i Trollhättan.

Tävlingslicens 2019

(2019-01-14 11:20)
Nytt år är nya möjligheter. För dig som tänkt tävla måste du i de flesta fall ha tävlingslicens.

Nu är det dags för årets nordiska domarutbildning. I år genomförs den i Oslo den 27-28/4

Tack för er som har hjälpt till att göra regattakalendern 2019 ännu bättre.

Svenska Roddförbundet har den 19/12 tecknat ett klädavtal med Swedmount

Nu finns en uppdaterad version av juniorlandslagets uttagningsförfarande.

Efter ett och ett halvt år som utvecklingskonsulent och projektledare på SRs kansli så går nu Helena vidare i arbetslivet till nya uppdrag som projektledare på Svenska Parasportförbundet och Sveriges Paralympiska Kommitté.

Regatta 84 bjuder in till tävling på roddmaskin den andra februari i Trollhättan

Nu närmar sig RODDforum i Kungälv och vi ser fram emot att träffa dig. Det blir en intressant helg där vi får diskutera, inspirera och ha trevligt tillsammans.

Svenska Roddförbundets projekt vid namn Kust till Kust ska sänka tröskeln till att börja med rodd och det andra projektet vid namn #Rowchallenge innebär att de tillgängliggör idrotten i skolor.

Svenska Roddförbundet inbjuder härmed svenska regattaarrangörer och föreningar att ansöka om att få arrangera tävlingar under kommande inne- och utesäsong:

Juniorlandslagets utvecklingsgrupp är under allhellgonahelgen på träningsläger på Bosön.

Grattis Annie Svensson och Alice Ekros som är uttagna till Svenska Olympiska kommitténs Talang 2022.

SRF-roddare (medlemsgrupp på facebook)

Ansvariga för SRFs web är

Conny Andersson