Nyheter från Svenska Roddförbundet

Svenska Roddförbundet

Se www.rodd.se

Svenska Roddförbundets projekt vid namn Kust till Kust ska sänka tröskeln till att börja med rodd och det andra projektet vid namn #Rowchallenge innebär att de tillgängliggör idrotten i skolor.

Svenska Roddförbundet inbjuder härmed svenska regattaarrangörer och föreningar att ansöka om att få arrangera tävlingar under kommande inne- och utesäsong:

Juniorlandslagets utvecklingsgrupp är under allhellgonahelgen på träningsläger på Bosön.

Grattis Annie Svensson och Alice Ekros som är uttagna till Svenska Olympiska kommitténs Talang 2022.

NU är det dags att söka till Roddgymnasiet i Jönköping. Roddgymnasiet är en del av Sanda Idrottscentrum en arena för dig som vill satsa fullt ut på både studier och rodd.

Svenska Roddförbundet har arbetat fram ett nytt antidopingprogram. Programmet är faställt av SR:s styrelse och gäller från den 26 september.

SM i inomhusrodd 2019

(2018-10-16 10:35)
SM i inomhusrodd 2019 kommer att genomföras med två deltävlingar.

Svensk rodd har tagit OS medalj i rodd detta har inte hänt sedan 1956 i Melbourne. Elin Lindroth från Sollerö IF kämpade sig till en silvermedalj vi ungdoms OS i Argentina. Hon var endast 0,5 sekunder efter Maria Sol Ordas från Argentina.

Nu är det dags för årets RODDforum som i höst genomförs i Kungälv.

Årets Balic cup som är den 25:e i ordningen är genomförd. Sverige kom på femte plats av de 9 nationerna som deltog.

SRF-roddare (medlemsgrupp på facebook)

Ansvariga för SRFs web är

Conny Andersson