Nyheter från Svenska Roddförbundet

Svenska Roddförbundet

Se www.rodd.se

Handlingarna inför helgen den 23-24/3 finns sedan en tid på hemsidan.

Valberedningen har uppdaterat sitt ursprungliga förslag inför helgens förbundsmöte.

Vårt land vilar på en stabil grund som skapats av vår grundlag som ger oss rättighet att tycka, tänka och yttra i stort sett vad vi vill men med detta följer också ett ansvar.

Nedan finner du inbjudan.

Glöm inte att anmäla er till juniorernas påskläger!

Handlingarna till Förbundsmötet som genomförs i Jönköping helgen 23-24 mars finns nu tillgängliga att ladda ner.

Nu till helgen är det dags för roddmaskinstävlingi Sigtuna. Det är deltävling nummer 2 av 2. Tävlingen innehåller även SM i studentrodd.

Vi måste tyvärr meddela att två regattor är borttagna från regattakalendern.

Norges Roforbund och Sarpsborgs Roklubb står som värd för årets öppna Nordiska mästerskap i olympisk rodd och student.

Det börjar dra ihop sig till deltävling 2 av 2 i Svenska inomhusserien i rodd. Under denna deltävling genomförs även student SM.

Boende Vasaveckan

(2019-02-18 14:56)

Det börjar närma sig årets förbundsmöte som i år kommer att genomföras i Scandic Elmia i Jönköping.

Svenska Roddförbundet söker en projektledare till projektet Kust-till-kust.

Nu finns en uppdaterad ställning efter förra helgens tävling i Trollhättan. Nästa som är sista deltävlingen går i Sigtuna 9 mars.

SRF-roddare (medlemsgrupp på facebook)

Joakim Piela, Stålbogavägen 63
12456 Bandhagen