Träningstider för vuxna

Nedan ser du en överblick av våra schemalagda träningstider för vuxna medlemmar. Vill du träna själv på andra tider går det också bra, men bokade kurser och träningar har företräde.

Tiderna kan ändras eller ställas in och nya träningar kan läggas till. Vi har också nybörjarkurser, junior- och ungdomsgrupper samt företagsrodd, så kolla alltid kalendern innan för säkerhets skull.

Om du vill hitta en träningskompis eller två kan vi tipsa om vår Facebookgrupp SRF Roddare

Träningstider och beskrivning

Måndagar

Slut för säsongen

Tisdagar

Masters och motion 9:30 - 11:00

Onsdagar  -
Torsdagar

Slut för säsongen

Fredagar  -
Lördagar Morgonträning, masters och motion 08:30 - 10:00

Söndagar

Seniordamer 08:00
Motionärer 14:00

Masters och motionsträning, tisdagar klockan 9:30 till 11:00

Träningen är öppen för alla, men särskilt inriktad på masters och motionärer, det vill säga roddare över 27 år.  Vi tränar i singel, dubbel samt i inriggade och utriggare fyror med eller utan styrman.

Morgonträning, lördagar klockan 8:30 till 11:00

En informell träning som är öppen för alla. På lördagsmorgnarna finns ingen tränare på plats, men gott om erfarna medlemmar med mycket kunskap.  Den här träningen passar bra för att få mer tid på vattnet och slipa på tekniken på egen hand.

Träning för seniordamer, söndagar klockan 8:00

Den här träningen är avsedd för erfarna damroddare som har som ambition att tävla i nationella eller internationella regattor. För mer information, kontakta This is a mailto link

Motionärer, söndagar klockan 14:00

Träning för alla vuxna medlemmar. Ingen specifik tränare, utan vi använder kompetensen i gruppen och hjälper varandra. På vintern kör vi inomhus i gymmet.

Uppdaterad: 28 JUN 2018 22:19
Skribent: Malin Kleve

SRF-roddare (medlemsgrupp på facebook)

Ansvariga för SRFs web är