Träningstider för vuxna

Nedan ser du en överblick av våra schemalagda träningstider för vuxna medlemmar. Vill du träna själv på andra tider går det också bra, men bokade kurser och träningar har företräde.

Tiderna kan ändras eller ställas in och nya träningar kan läggas till. Vi har också nybörjarkurser, junior- och ungdomsgrupper samt företagsrodd, så kolla alltid kalendern innan för säkerhets skull.

Om du vill hitta en träningskompis eller två kan vi tipsa om vår Facebookgrupp SRF Roddare

Träningstider och beskrivning

Måndagar

Utvecklingsträning 18:00 - 20:00

Tisdagar

Masters och motion 9:30 - 11:00

Onsdagar  -
Torsdagar

Teknikträning, 18:00 - 20:00, startar 31 maj.

Fredagar  -
Lördagar Morgonträning, masters och motion 08:30 - 10:00

Söndagar

Seniordamer 08:00

Utvecklingsträning, måndagar klockan 18:00

Måndagsträningen är öppen för alla, men passar särskilt bra för de som just avslutat nybörjarkursen eller de som har lite erfarenhet sedan tidigare och vill komma tillbaka till sporten.

Vi koncentrerar oss på teknik, att testa olika båttyper och att prova på att ro i lag. Varje vecka lär vi oss nya övningar för att förbättra oss och vässa tekniken, stabiliteten och rytmen.

Masters och motionsträning, tisdagar klockan 9:30 till 11:00

Träningen är öppen för alla, men särskilt inriktad på masters och motionärer, det vill säga roddare över 27 år.  Vi tränar i singel, dubbel samt i inriggade och utriggare fyror med eller utan styrman.

Teknikträning, torsdagar (startar 31 maj)

Målet är att ge alla deltagare en möjlighet att lära sig nya saker, förbättra tekniken och få uppleva glädjen av att ro i ett lag. Vi gör alltid vårt yttersta för att sätta samman passande lag utifrån de deltagare som är med. Du kan också ro i singel.

Morgonträning, lördagar klockan 8:30 till 11:00

En informell träning som är öppen för alla. På lördagsmorgnarna finns ingen tränare på plats, men gott om erfarna medlemmar med mycket kunskap.  Den här träningen passar bra för att få mer tid på vattnet och slipa på tekniken på egen hand.

Träning för seniordamer, söndagar klockan 8:00

Den här träningen är avsedd för erfarna damroddare som har som ambition att tävla i nationella eller internationella regattor. För mer information, kontakta This is a mailto link

Uppdaterad: 20 MAJ 2018 15:28
Skribent: Malin Kleve