Kläder

Vi vill kunna erbjuda våra medlemmar ett varierat och funktionellt utbud av kläder och andra produkter så du kan representera klubben på bästa sätt, både på tävling och till vardags.

Vi vill kunna erbjuda produkter för:

• Tävling - vår tävlingdräkt, kommer snart att presenteras med ny leverantör.
  • Träning - vi använder Trimtex genom deras höga kvalitet på träningskläder. Men beställning är öppen under vissa tider på året på grund deras produktionsmetod.
  • Fritidskläder och andra produkter - via spreadshirt kan vi erbjuda ett stort utbud av både fritidskläder och skojiga produkter som gör att du kan visa upp klubben i alla olika samanhang.

Tävlingsdräkt

Vid officiella tävlingar är det krav på att alla deltagande har korrekt tävlingdräkt.

Just nu är det möjligt att beställa denna dräkt eller en väst från samma leverantör. Sista beställningsdag den 15:e maj.

Träningskläder

Vi använder oss av Trimtex för att leverara högkvalitativa träningskläder som klarar tuffa krav på tvättålighet och prestation. Nackdelen är att vi bara kan beställa under vissa perioder av året i en gemensam beställning.

Mer information om när dessa beställningsmöjligheter presenteras under nyheterna (både hemsida och facebook.

Senaste beställningen var under mars/april 2018.

Fritidskläder och andra produkter

För att göra det möjligt att beställa kläder med klubbens logotyp året om har vi valt att öppna upp en webbutik via Spreadshirt.

Här kan man beställa kläder och andra produkter året om och du väljer själv hur snabbt du vill ha dem levererade. Du kan även själv anpassa exakt hur stor logotyp du vill ha, eller om du vill lägga till en egen text. Fullständig flexibilitet.

Tyvärr har vi här inte fullständig kontroll över färgkombinationer etc, men använd gott eget omdömme och håll dig till blått/vitt/svart i dina färgkombinationer.

Till webbutiken

förhandsvisning av webbutiken

Uppdaterad: 02 MAJ 2018 19:55
Skribent: Conny Andersson