Årsmöte i Stockholms Roddförening

25 NOV 2011 17:03
Torsdagen den 24 november hade Stockholms Roddförening sitt årsmöte. Anders Franzén omvaldes som ordförande.
  • Skapad: 25 NOV 2011 17:03

Anders Franzén och Peder André

Torsdagen den 24 november hade Stockholms Roddförening sitt årsmöte. Det var föreningens 132:a ordinarie årsmöte. Ett 35-tal medlemmar hade hörsammat kallelsen.

Valen utföll på följande sätt: Ordförande på 1 år: Anders Franzén (omval); Ledamöter på 2 år: Eli Zlotnik (omval), Manoucher Arastoupour (omval), Jan Berglund (nyval); Suppleant: Bengt Norberg (omval)

Josefin B

Stort jubel utbröt då Josefin Berglund fick spika tre nya sköldar i taket för segrarna i JNM (2x och 4x) samt JSM (1x). Även Pierre Billing och Eskil Borgh fick stående ovationer för segrarna i JSM i klasserna 1x H14 (Pierre) och 2x HJC (Pierre/Eskil).

Pierre Billing och Eskil Borgh

Birgitta Berglund fick motta Svenska Roddförbundets diplom och blommor, då hon slutade efter nästan 15 år i styrelsen. I övrigt var det ett mycket lugnt och fridfullt årsmöte under Peder Andrés ledning.

Protokollet från årsmötet finns här.

Skribent: Bo Berglund