Årsmöte i Stockholms Roddförening

12 NOV 2014 20:49
Sista torsdagen i november brukar det vara årsmöte i SRF. Så har det varit de senaste femtio åren och det blir ingen skillnad i år heller. Det innebär att årsmötet kommer att hållas i båthuset torsdagen den 27 november med start klockan 19.00.
  • Skapad: 12 NOV 2014 20:49

Föreningens årsberättelse hittar du på SRFs hemsida genom att klicka här. Årsberättelsen består av titelblad med bilder, berättelse med bilder samt bilagorna 1-4 (= resultat- och balansräkning, roddstatistik, båtstatistik och tävlingsresultat).
Övrigt underlag till årsmötet hittar du här eller gå in på föreningens hemsida under länken https://www8.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_558470/cf_57129/2014_-rsm-teshandlingar.PDF. Övrigt underlag innehåller:
a) Kallelse till årsmötet inklusive dagordning (enligt de nya stadgarna)
b) Valberedningens förslag till valen av ordförande (för ett år), tre ledamöter av styrelsen (för två år), två suppleanter till styrelsen (en för två år och en för ett år), två revisorer (för ett år) och en revisorssuppleant (för ett år).

c) Förslag till budget för räkenskapsåret 2014/2015

d) Förslag till arbetsplan för verksamhetsåret 2014/2015

Efter mötet serveras mat och dryck i båthuset till ett subventionerat pris.

Välkommen till årsmötet

hälsar styrelsen/Bosse B