Beställ klubbkläder JL-Racing senast 29 juni

14 JUN 2014 17:26
SRF har återtagit samarbetet med amerikanska klädmärket JL-Racing.
  • Uppdaterad: 16 JUN 2015 22:36

JL-Racing är ett av de mest anlitade företagen för att göra roddkläder runt om i världen. Många svenska klubbar har redan samarbeten med dem. De är kända för kvalité och snygga kläder.

Vi kommer att börja i liten skala och om allt fungerar bra kommer mer produkter finnas för beställning. Vi har öppnat en webbshop som nås på länken nedan. Du måste beställa dina kläder senast 29 juni för att kunna få dem i slutet på augusti och kunna använda dem till tex SM. Vårt mål är att framöver kunna öppna webbshoppen upp till 3-4 gånger per år.

I priserna ingår både skatt och frakt. Ev tullkostander står klubben för tills vidare. Kläderna kommer att packas och skickas till klubben för utdelning så fort de når Sverige.

Har du frågor kan du kontakta Tobias Wallerius, This is a mailto link

Välkommen med din beställning!

Skribent: Tobias Wallerius