Beställning av nya tävlingsdräkter

04 MAR 2010 14:05
Nu är det dags att beställa ny tävlingsdräkt inför säsongen!
  • Skapad: 04 MAR 2010 14:05

Ni som behöver tävlingsdräkt inför säsongen, nu är det dags att beställa!

Det har visat sig att vår tidigare leverantör, Regattasport, har blivit dyrare. De kräver dessutom att vi beställer minst 6 av en sak för att de ska sy upp den. Detta har gjort att vi nu har sökt en annan leverantör.

Denna gång kommer vi att beställa tävlingsdräkt (bara hel dräkt) från Tjeckien. Dessa kommer att kosta 420 kr (ingen frakt, tull, moms tillkommer). Troligen kommer man att få betala i förskott. Leverans blir när landslaget kommer hem från träningslägret i Tjeckien, efter påsk.

Det är ganska kort om tid, därför måste de som vill ha en tävlingsdräkt hör av er till Birgitta senast nästa onsdag (10 mars).

Man kan också beställa en roddväst från samma leverantör. Att använda kallare dagar. Denna kommer att kosta lite mer än 420 kr (420 kr utan text, men här vill man nog att det ska stå SRF på ryggen).

Andra SRF-kläder kommer att finnas senare.

Skribent: Birgitta Berglund