Efterlysning!

22 JAN 2016 15:50
Vill du vara delaktig i att skapa Sveriges bästa roddklubb?
Tveka då inte att anmäla ditt intresse till oss på Stockholms Roddförening, då vi nu har behov av ett antal ledare med eller utan rodderfarenhet.
  • Uppdaterad: 22 JAN 2016 15:56

Varför behövs det fler ledare?
Stockholms Roddförening (SRF) har under de senaste åren vuxit mycket snabbt, vilket vi alla är väldigt glada och positiva för. Det har dock medfört att vi har fått svårigheter med att få fram tillräckligt många ledare som behövs, för att vi ska kunna:

·         Garantera rätt säkerhet på vattnet.
·         Erbjuda rolig, utvecklande och motiverande träning.
·         Hålla ihop de olika grupperna och skapa gemenskap.

Vilka är Stockholms Roddförening?
SRF är en ideell förening med drygt 200 medlemmar, där de roddaktiva medlemmarna är fördelade i 7 olika grupper: ca 80 ungdomar (10-18 år) och ca 80 seniorer, master och motionärer (+18 år).
Varje grupp har självfallet olika behov av ledare/tränare, men gemensamt är att alla grupperna behöver ledare som är intresserade av och som vill vara delaktiga i skapandet av Sveriges bästa roddklubb.

Vad krävs som ledare?
För att hjälpa till som ledare inom SRF behöver du idag inte ha några speciella roddkunskaper, även om det självfallet är positivt om du redan har viss rodd- eller sjövana. Det viktigaste är att du som ledare är intresserad och vill medverka till roliga, motiverande och säkra aktiviteter i och kring rodden.
För att säkerställa att alla våra ledare får tillräckliga kunskaper, kommer vi inom SRF se till så att alla får dessa via egen regi, redan under våren 2016.

Känner du att du vill hjälpa till som ledare i någon/några av våra grupper?

Tveka då inte att höra av dig till någon av våra kontaktpersoner nedan för mera information eller för att anmäla dit intresse, senast 2016-02-21.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

//  SRF Styrelse

Grupp