Förberedelser för Sprinter-JSM

16 FEB 2012 14:00
Sprinter-SM för juniorer kommer i år att genomföras på Djurgårdsbrunnsviken i Stockholm. Arrangörerna är redan igång med förberedelserna.
  • Skapad: 16 FEB 2012 14:00

Ansvarig för tävlingsbanan vid Sprint-JSM är Eddy Sandberg. Han har redan påbörjat planeringen med banläggningen. Den 15 februari var Eddy och Bosse Berglund ute på Djurgårdsbrunnsvikens is för att kontrollera bansträckningen och rensa bort vass utefter strandkanten.

Viken

Eftersom det var högvatten när Djurgårdsbrunnsviken frös första gången denna vinter, bestod isen av en porös överyta och en förrädisk underis.

Viken

Såväl Eddy som Bosse trampade igenom isen, men det var bara på grunt vatten, som tur var.

Skribent: Bo Berglund