Förslag till nya stadgar till årsmötet

23 SEP 2013 20:51
Stockholms Roddförenings årsmöte uppdrog i november 2012 till styrelsen att se över föreningens stadgar. Med anledning härav har en arbetsgrupp upprättat ett förslag till nya stadgar, som föreningens årsmöte ska ta ställning till vid årsmötet den 28 november 2013.
  • Skapad: 23 SEP 2013 20:51

I stadgeförslaget har föreningens nuvarande stadgar anpassats till Riksdrottsförbundets normalstadgar och Svenska Roddförbundets stadgar samtidigt som hänsyn har tagits till de förhållanden som är specifika för Stockholms Roddförening.

Samtliga medlemmar bereds redan nu tillfälle att lämna synpunkter på stadgeförslaget.
Synpunkter kan lämnas till föreningens ordförande Anders Franzén, This is a mailto link
senast den 20 oktober 2013.

Ladda ner förslaget här

Vill du jämföra med de gamla stadgarna finns de att ladda ner under arkiv/dokument

Skribent: Tobias Wallerius