Hjelmsjöregattan 2010

02 JUN 2010 10:33
Tre SRFare åkte till Örkeljunga och tävlade på den som vanligt blåsiga Hjelmsjön. Josefin blev uttagen till juniorlandslaget!
  • Uppdaterad: 02 JUN 2010 10:37

Josefin Berglund rodde i två kombinerade juniorbåtar: I dubbel vann hon tillsammans med Filippa Kärrfält från Stockholmspolisen. I fyrsculler vann hon tillsammans med Filippa, Malin Wilgotsson från Öresjö och Josefine Olsson från Trollhättan. Dessa två segrar betyder att Josefin kommer att ro både dubbel och fyrsculler på JNM i Tammerfors, Finland, om två veckor (19-20 juni).

På lördagen rodde Matthias Hürlimann singel, men tog sig tyvärr inte till final. På söndagen rodde Matthias dubbel tillsammans med Jan Berglund. De slutade på en tredjeplats.

Skribent: Birgitta Berglund