Inbjudan uppstartsmöte seniorgrupper

18 MAR 2014 18:47
Välkomna till uppstartsmöte för att bilda grupper för lagbåtsträning för seniorer.
  • Uppdaterad: 16 JUN 2015 22:36

Uppstartsmöte - Senior lag/grupper torsdagen 3 april

Eftersom vi tycker att och tror att ni tycker det är roligare att ro i lag har vi i styrelsen en ambition att på senior-sidan (senior är från 19 år upp till 80 år damer och herrar) skapa lag/grupper med likartade ambitioner som vill träna och eventuellt tävla tillsammans. För att komma i gång med detta vill vi bjuda in våra medlemmar till ett uppstartsmöte där vi informerar hur vi tänkt oss ett upplägg. Tillsammans med er försöker vi forma dessa lag/grupper. För varje grupp/lag kommer det behövas ett par personer som tar ansvaret för att vara sammankallande/drivande för att det skall fungera.

Inför detta uppstartsmöte skulle vi vilja att du själv tänker igenom följande frågeställningar:

• Ambition (träna och/eller tävla). Hur ofta? Vilken nivå?
  • Möjligheter till att träna i grupp (dagar, tider mm)
  • Har jag lust att ta rollen som sammankallande/drivande för den grupp jag är med.

Tid och plats för mötet är: Torsdagen 3 april kl. 19.00 i båthuset.

Klubben bjuder på fika och bulle.

Anmäla gärna om du kommer till Jan Berglund på mailadressen  This is a mailto link så vi kan dimensionera fika och bulle.

Om du har frågor eller är intresserad att vara med men inte kan vara med den 3:e april så skicka ett mail till Jan Berglund på mailadressen This is a mailto link

Välkomna!

Stockholms Roddförenings styrelse