Klubbmästerskap

14 SEP 2015 10:34
Stockholms Roddförenings klubbmästerskap går av stapeln lördag 26 september. Alla tävlande ska vara ombytta och klara kl 9 och vi räknar med att du ska vara med!
  • Skapad: 14 SEP 2015 10:34

Tävlingsupplägget är ännu inte klart, men vi siktar på singellopp med klassindelning. Tävlingssträckan är max 500m.
Förslag till klassindelning: Dam, Herr, Junior, Nybörjare (bred singel), 50+, 60+, 70+, 80+. Vid tillräckligt många anmälda så kan vi gå över till inriggade fyror också. Börja därför att snacka ihop er redan nu. Efter avslutad tävling blir det fika och prisutdelning i klubbhuset.

Anmälan sker via epost till This is a mailto link. Senast 25/9. Ange namn, klass och båttyp, och ålder (gäller juniorer och 50+are). Samma gäller icketävlande frivilliga t. ex. styrman, motorbåtsförare.

// Nic Pivac
Fikaansvarig Tävlingsledning