Kostföreläsning hos Hammarby Rodd

27 JAN 2016 11:15
Ta chansen att anmäla dig till en spännande föreläsning som Hammarby Rodd arrangerar nästa vecka den 3/2 19-21. Föreläsare är Emma Lindblom från riksidrottsförbundet som hjälper SRF:s främsta roddare och flera av de bästa roddarna i Sverigefrämsta roddare med kostupplägg. Nu får du chansen att kostnadsfritt lyssna på Emma.
  • Skapad: 27 JAN 2016 11:15

Informationen har tidigare gått ut via andra forum till er medelmmar. Hammarby meddelar att de har fått in många anmälningar men att det finns plats för fler.

Mer info och anmälan på länken nedan.

Skribent: Tobias Wallerius