Långtur i augusti - Värmdö runt

27 APR 2013 12:45
Tredje veckoslutet i augusti, 16 augusti - 18 augusti, kommer årets långtur att genomföras. Långturen är öppen för Stockholms Roddförenings medlemmar och kommer att genomföras under tre dagar (fredag, lördag och söndag). Du har möjlighet att anmäla dig till långturen nedan samt ange den starttid som passar dig bäst.
  • Uppdaterad: 16 JUN 2015 22:36

Långfärdsrodd - utflykt augusti 2013

Initiativtagare är Franz-Josef Arnuga (FJ) och Bosse Berglund
Startpunkt: SRFs båthus
Slutpunkt: SRFs båthus
Långturens sträckning: Värmdö runt  (ca 90 km)
Vi kommer att ro en hel helg på den vackra rutten runt Värmdö.  Vi campar i tält och har egen matförsörjning. FJ kallar det wildlife style och Bosse kallar det råcamping. Alla är välkommna!

Båtar: Vi kommer att ro i inriggade fyror. Föreningen har tre stycken inriggare (Göta, Svea och Wancke). Det innebär att långturen är begränsad till max 15 personer. När man ror långtur, brukar man byta ordningsföljden i båten var 30 minut på roddare och styrman, så att alla får ro och styra lika mycket.

Tider: Vi startar under fredagen och återvänder på söndagen. Starten sker antingen på morgonen eller alternativt efter lunch så att det även går att jobba en halv dag.

Följande veckoslut är nu fastställt.
alternativ 2: fre 16 - sön 18 augusti

Anmälan:
Anmälan görs senast måndagen den 29 juli i en "doodle" genom att klicka på länken nedan. I "doodeln" kan du kryssa i de tider, som du kan deltaga. Svara om du är intresserad och om du kan hela eller bara halva fredagen.
Pris: Självkostnad
Planeringsmöte: Vi kommer att ha ett planeringsmöte ca 1 vecka före långturen för att bland annat gå igenom utrustningslistor.

meddelar

FJ och Bosse