MY-mässan i Älvsjö 2015

11 DEC 2014 17:43
Trettio olika idrotter kommer att visas upp på MY-MÄSSAN, som genomförs på Stockholmsmässan i Älvsjö 3-6 januari 2015. Rodden kommer att vara med och ge barn och ungdomar möjlighet att prova på rodd och tävla på roddmaskiner.
  • Uppdaterad: 16 JUN 2015 22:36

MY-mässan är Nordens Största Ungdomsmässa. Roddföreningarna i Stockholm kommer att vara med och visa upp rodd på roddmaskiner.  Det är Akademiska RF, Hammarby, SPIF och Stockholms RF som är funktionärer på mässan  varsin dag.

På programmet står

a) ett erbjudande till alla mässbesökare att prova på rodd i roddmaskin samt ro en sträcka på tid (250 m eller 500 m beroende på ålder). Dagens bästa tid premieras i slutet av dagen.

b) en tävling på roddmaskin för ungdomar och juniorer söndagen den 4 januari då man får möta de bästa juniorroddarna i hela Svealand. Inbjudan till roddtävlingen hittar du här.

Klicka här för att läsa mer om MY-mässan.

Skribent: Bo Berglund