Nyckel "tagg" till båthuset

11 FEB 2014 12:12
Det är nu hög tid att byta den gamla nyckeln till båthuset mot en "tagg".
  • Uppdaterad: 16 JUN 2015 22:36

Nu fungerar utdelade "taggar" som nyckel till båda båthusen. Om det mot förmodan inte skulle fungera, kan du kontakta Anders Franzen på This is a mailto link, så fixar han det.

För dig, som nu har nyckel men ingen tagg, gäller att taggar delas ut vid arbetsdagen den 5 april mot återlämnande av nyckel samt att du betalt 2014 års medlemsavgift. Utbytet av nyckel mot "tagg" är gratis. Från och med 1 maj kommer man inte längre att kunna komma in i båthusen med de gamla nycklarna.

För att kunna öppna båthusdörrarna med en "tagg" efter den 1 maj krävs att "tagg"-innehavaren har betalat medlemsavgift för 2014. Se därför till att du har betalt medlemsavgift i god tid före 30 april.

Skribent: Bo Berglund