Roddmaskinstävling i Täby Nästa Lördag!

06 MAR 2011 16:34
SRFare!

Årets sista inomhustävling genomförs på lördag nästa vecka, i Näsbydalsskolan. Kom som funktionär och/eller åskådare!
  • Skapad: 06 MAR 2011 16:34

Säsongens sista tävling i Roddmaskin sker på "hemmaplan" i Täby, enkla kommunikationer både med bil och/eller kommunalt med SL, Roslagsbanan.

Vi hoppas att många roddare kommer för att delta i tävlingen men roligt vore även om åskådarplatserna fylldes!

Många av SRFs juniorer och förhoppningsvis även seniorer kommer att vara på plats!

Känner Du för att komma och heja på, eller rent av hjälpa till som funktionär, någon timme mellan 10.00-14.00 på Lördag, så är Du varmt välkommen till Täby!

Mer information hittar du på:

www.svearodd.se

Obs! Om du vill hjälpa till som Funktionär, var gärna på plats kl. 09.45!

Välkommen!

Skribent: Joakim Nilzon-Piela