Eskil på träningsläger i Italien

01 MAR 2018 21:57
  • Skapad: 01 MAR 2018 21:57

Under två veckor har Eskil Borgh från Stockholms Roddförening varit på plats i Sabaudia Italien tillsammans med svenska roddare från elit- och utmanargruppen. Detta var årets första träningsläger på vatten från Svenska roddförbundet. Även Mikael Borgh från SRF har varit med som ledare.

Vid Sabaudia finns en 3+1 km lång bana som delas mellan roddare och kanotister från bland annat Italien, Tyskland, Ryssland och Ukraina.

Det är sjätte året i rad som lägret anordnas. I två veckor bjuds på mycket rodd, några styrkepass och backlöpning. Bra mat, nära till banan och gym och ett varmare klimat ger förutsättningar för en riktigt bra uppstart på säsongen 2018!

“Det har varit kallt och regnigt hela veckan men det har gått att ro och har blivit många kilometer i singeln och några pass i lagbåtar” - hälsar Eskil

Kallt och regnigt detta året! (Foto: Eskil och Mikael)

Men brukar vara betydligt bättre väder. (Foto från Svenska Roddförbundet)

Skribent: Conny Andersson