God Jul & Gott nytt år!

17 DEC 2017 16:01
Nu börjar storhelgerna närma sig med stormsteg! Även om inte du tänker på rodd just nu, så tänker vi på dig och planerar för fullt för kommande årets aktiviteter.
  • Skapad: 17 DEC 2017 16:01

Ett par saker bara:

• Med nytt år, så följer ny medlemsavgift. Betala gärna direkt, så du inte missar några klubbens aktiviteter! Kostnad och kontonummer.
  • Under perioden 15:e november till 15:e april är det inte tillåtet att ro i singel eller dubbel utan att ha följebåt (med undantag av tävlingsroddare som kan ro i den smala kanalen så länge isen inte lägger sig).
  • Vid årsmötet förändrades styrelsens sammansättning en smula, du kan läsa mer om det på styrelsens sida.

Ha underbara helger och håll utkik efter vad som händer på klubben :)

Hälsningar från era nissar i styrelsen!

Skribent: Conny Andersson