SM dag 2 = lördag

22 SEP 2019 16:34
Här kommer rapport från lördagen.
  • Uppdaterad: 22 SEP 2019 16:34

Dag två präglades av stora förseningar på grund av inkorrekta längder på banorna. Det visade sig vid kontrollmätning att inte startlinjen och mållinjen var parallella. Det tog lång tid att åtgärda. Allt som allt ca tre timmar.

Först ut var herrar 4x med Jan Berglund, Mikael Borg, Arthur Åsberg och Eskil Borg. Försöket resulterade i uppsamling, som tog dem vidare till en fjärde placering i finalen.

I Junior D var SRF representerade av Emelie Mika och Rasmus Berglund både i singel och dubbel 250 m. I dubbeln och flicksingeln blev det två fjärdeplaceringar medan Rasmus tog brons i pojksingeln.

Sist men inte minst hade vi damåttan med Edith Lesage, Sophie Michalski, Anna Jähnke, Kärt Männiku Öhman, Silvia Greco, Birgitta Berglund, Josefine Berglund, Sofia Wäborg och Rasmus Berglund som Cox. Slutresultatet blev en femte plats.

Skribent: Bo Berglund