Sprid ordet! 600 följare på Instagram

23 APR 2017 10:16
Vi tycker att vår klubb är toppen och vill att så många som möjligt ska veta om det. Därför är vi extra glada att vårt nystartade instagram-konto redan har 600 följare. Följ oss du med! (Bilderna ser du även till höger här på vår webbplats.)
  • Uppdaterad: 19 MAR 2018 20:45

I januari startade klubben ett instagramkonto för att dela med sig av inspirerande bilder och visa hur roligt det är med rodd (och vår förening förstås)!

Häromdagen passerade vi inte mindre än 600 följare, och några av dessa är internationella klubbar och OS-roddare. Superskoj, tycker vi! Vill du också inspireras när vintern är lång eller klubben långt bort, eller visa för dina vänner vad du gör på lördagsmorgnarna? In och följa vetja!

Skribent: Elisabeth Schriefer