Distansen live-sändning

28 AUG 2020 19:34
På lördag den 29 augusti avgörs distanskapprodden för 110e gången!
Loppet, som sträcker sig från Blockhusudden - Vaxholm, är hela 14,5 km långt och kan på en bra dag ros på dryga timmen.
  • Uppdaterad: 28 AUG 2020 19:34

Du följer loppet på Vaxholms Facebook-sida enligt länken nedan. En live-sändning startar strax före kl 15, då startskottet går. Stockholms RF har två lag med, ett herrlag och ett damlag. I herrlaget ror (från fören) Jan Berglund, Mikael Borgh, Arthur Åsberg, Eskil Borgh och styrman är Johanna Rossman. I damlaget ror (från fören) Edith Lesage, Jacinta Waak, Josefin Berglund, Birgitta Berglund och cox är Louis Lesage.
Länken till sändningen i efterhand är (det krävs att du har ett Facebook-konto): https://www.facebook.com/VaxholmsRoddforening
Där hittar du tre avsnitt med Distanskapprodden, nämligen
a) Distanskapprodden 2020 (59 min 50 sek) = fram till Granholmshålet.
b) Distanskapprodden 2020del 2 (drygt 23 min) = målgång vid Eriksö för inriggare.
c) Distanskapprodden del 3 (ca 5 min) = målgång vid Eriksö för andra båtar
Skribent: Bo Berglund

SRF-roddare (medlemsgrupp på facebook)