Gällande restriktioner för träning

25 NOV 2020 19:26
  • Uppdaterad: 25 NOV 2020 19:26

För träning vid roddklubben gäller följande tills dess att nuvarande regler från Regeringen och Folkhälsomyndigheten för minimering av smittspridning av Covid-19 ändras:

• Lagbåt får endast ros av dem som tillhör samma hushåll.
  • Som vanligt (denna årstid) gäller att ingen får ro singel eller tvåa, utan följebåt. Undantag gäller dock för vuxna (födda 2002 och tidigare), erfarna tävlingsroddare som får ro singel och tvåa i kanalen.
  • Träning i gymmet är tillåten om man har bokat tid (ensam eller tillsammans med hushållsmedlemmar).
  • Särskilda begränsningar som finns anslaget i gymmet gäller.

Det är viktigt att vi alla hjälps åt att följa dessa regler. Vid överträdelse av reglerna kan din nyckel-tagg komma att avaktiveras.

För att boka träningstillfällen i SRFs gym så använder vi oss av samma webbaserade system som vi använder för att registrera våra roddturer; http://srf.roseddel.dk

Information om detta mejlas ut till samtliga medlemmar. Instruktioner finns också att läsa här

Skribent: Birgitta Berglund

SRF-roddare (medlemsgrupp på facebook)