Öppet hus 5 september

30 AUG 2022 08:55
Måndagen den 5 september klockan 18:00 är alla aktiva roddare från andra roddklubbar välkomna att uppleva Stockholms Roddförening fina båthus och vatten vid Djurgårdsbrunn.
  • Uppdaterad: 30 AUG 2022 08:55

[English version below]

Vi öppnar vårt hus och möjlighet finns att deltaga vid vår gruppträning för vuxna motionärer. Var med och ro och umgås med oss.

Samling och fördelning av båtar sker 18:00. Var gärna på plats något innan.

Närmsta parkering är ovanför backen innan Djurgårdsbrunnsbron. Buss 69 går till Djurgårdsbrunnsbron.

Om intresse finns så kan vi även starta grillen, för den som önskar stanna en stund efter rodden.

För att kunna vara med och ro med oss så kräver denna kräver att du redan har kunskapen att ro sedan tidigare.

Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig ledare på This is a mailto link.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Monday the 3rd of September at 18:00 all active rowers from other rowing clubs are welcome to us and experience the great environment around our beautiful boat house and our rowing water at Djurgårdsbunn.

We will open up our boat house and the is also possibility to be part of the group training for seniors. Be part for an evening and row with us.

We gather and devide the boats at 18:00. Please arrive a bit before.

Closest parking is above the hill before Djurgårdsbunnsbron. Buss 69 goes also all the way to Djurgårdsbunnsbron.

If there is interest we can also start the barbecue for the ones that wish to stay a bit after the rowing.

To be part of the rowing it requires that you already have the skill to row since before.

Questions can be asked to the responsible leader at This is a mailto link.

Skribent: Daniel Svenér