Nyheter från Svenska Roddförbundet

Svenska Roddförbundet

Se www.rodd.se

Det är en föränderlig tid vi lever i med nya restriktioner för att säkerställa en trygg vardag och minimera smittspridning. Därför bjuder vi in till en virtuell tävling.

Organisationskommittén för mästerskapshelgen i inomhusrodd har beslutat att ställa in tisdagskvällens möte. Mer info kommer att publiceras via våra kanaler under onsdagen.

Är du intresserad av att lära dig mer om rodd och utveckla dig. Då är detta något för dig. För endast 30 CHF (ca 300 SEK) får du möjligheten.

Projektledare sökes

(2021-12-20 11:51)
Svenska Roddförbundet har av RF beviljats finansiering av projektet ”Stärkt demokrati och ökad delaktighet i roddsporten”.

Det är dags för landets roddklubbar att nominera årets ledare och roddare.

Den 16 januari i Borås blir det prova på skidor för roddungdomar i region VÄST, äta en lunch ihop och förhoppningsvis få samtal med vår OS roddare Lovisa!

Regattakalender 2022

(2021-12-13 21:14)
2022 års regattakalender finns nu tillgänglig.

Ikväll är det dags för Jönköpings Roddsällskap att vara värd för en ROlig roddmaskinskväll.

Landslaget 2021-2024

(2021-12-07 11:01)
Svenska Roddlandslaget meddelade vid ett möte förra helgen sin nya organisation fram till 2024.

Roddförbundet har förlängt samarbetsavtalet med Swedemount som som officiell klädpartner och som sponsor till SRT24 (Sweden Rowing Team 2024)tom säsongen 2024.

World Rowing genomförde i mars en serie av föreläsningar på webben för att skapa trygga roddmiljöer. Nu följs den upp och målgruppen är aktiva roddare. Vi på Svenska Roddförbundet rekommenderar att så många som möjligt deltar i dessa utbildningar.