Nyheter från Svenska Roddförbundet

Svenska Roddförbundet

Se www.rodd.se

Efter att Lovisa vunnit semifinal C/D och tagit sig till C-final är det nu dags för hennes sista lopp i Tokyo.

Vår olympier Lovisa Claesson lyckades inte ta sig vidare till Semifinal A/B som är för de 12 bästa. Dock finns fortfarande goda möjligheter till till en bra placering via semi C/D.

I sin OS-debut tog sig Lovisa Claesson direkt vidare till kvartsfinal efter en tredjeplats i försöksloppet.

Den 23 juli klockan 03.00 svensk tid är det dags för Lovisa Claesson att kliva in i OS-rodden.

Regatta84 har den stora äran att få bjuda in till årets Svenska Mästerskap som kommer att avgöras på Ryrsjön mellan den 27 och den 29 augusti.

I helgen genomfördes sprint SM på Hjälmsjö Arena i Örkelljunga.

Sprint-SM i helgen

(2021-07-15 21:33)
Nu på lördag den 17 juli genomförs sprint SM på distansen 500 meter på Hjelmsjö Arena, Örkelljunga.

Valberedningen

(2021-07-12 10:27)

Inbjudan Distanskapprodden

(2021-07-09 09:38)
Vaxholms RF bjuder in till förbundsmästerskap i inriggad fyra, WAR och Kortdistansen, 11 september. Distanskapprodden och Waxholm Archilpelago Race (WAR) tävlas på sträckan Stockholm-Vaxholm.

Nu är det dags för sista veckan på vår utmaning. Det handlar om att röra på dig så mycket som möjligt. Kanske vill du utmana någon klubbkamrat eller någon av våra landslagsroddare? Förstapriset är ett par airpods.