Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska Roddförbundet


Svenska Roddförbundet

Se www.rodd.se

 


Nu är det dags för den sista kandidaten som är nominerad till årets ledare 2020. SRs styrelsen har inget enkelt uppdrag att fatta sitt beslut och vem får utmärkelsen. Det finns många bra ledare som gör ett fantastiskt arbete för rodden i landet.
 

Sök Elitidrottstipendiet

(2021-02-24 09:02)
Elitidrottsstipendiet är ett samarbete mellan RF och Svenska Spel och ska möjliggöra för den aktiva att kunna kombinera elitidrott och studier efter gymnasiet.
 
 
Nästa nominerad kommer från en klubb som kanske inte syns så mycket i tävlingsbanorna men har en stor roddverksamhet.
 
Styrelsens uppdrag att välja ut årets ledare är inte enkelt. Här kommer en bra kandidat till som gjort ett bra arbete i sin roddklubb
 
Hela 6,9 miljoner kronor. Det fick alla föreningar och lag som städade i Städa Sveriges miljöprojekt under 2020 dela på. Nu kan föreningar och lag anmäla sitt intresse för sin chans att städa naturen och tjäna pengar under 2021.
 
Idag är det dags för kandidat nummer 3 av 6 som är nominerade till priset årets ledare. SRs styrelse kommer att besluta och priset kommer att delas ut priset på förbundsmötet i slutet på mars.
 
Vi följer upp nomineringen av presentationer till åretsledare 2020 som ska delas ut vi förbundsmötet. Många bra insatser har genomförts vilket gör att vi vill uppmärksamma alla som blivit nominerade.
 
Nu är det dags att summera 2020 inför årets förbundsmöte som är helgen 27-28 mars. Ett av de åtråvärda priserna som delas ut då är årets ledare.
 
Igår genomfördes SM inomhusrodd. Denna gång virtuellt.
 
På söndag är det dags för SM i inomhusrodd. Det kommer att genomföras virtuellt. De tävlande deltar från där de passar dem bäst efter rådande förhållande. Själv kan du följa det live via Facebook hemma i TV-soffan.
 
Vi har tidigare informerat att idrottsföreningar som bedriver verksamhet för äldre (65+) har möjlighet att söka ett verksamhetsstöd för denna verksamhet.
 
Ett nytt år har börjat, och SR:s valberedning intensifierar nu sitt arbete inför nästkommande verksamhetsår. Medlemsorganisationerna hade fram till den 15:e januari möjlighet att nominera kandidater.
 
Mellan den 15-26 januari (till kl.12.00) är ansökan öppen för föreningar att ansöka om kompensationsstöd för uteblivna intäkter och kostnader för kvartal 4 2020.
 
 

  Mer information om journalen

SRF på Facebook

 

SRF-roddare (medlemsgrupp på facebook)

 SRF vaccinerad mot doping

 

Postadress:
Stockholms RF - Rodd
Joakim Piela, Bastugatan 4
11820 Stockholm

Besöksadress:
Lidovägen 22
11525 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686610144
E-post: ordforande@stockholm...

Se all info