Hoppa till sidans innehåll

Nybörjarkurser


Oavsett om man redan har kunskap eller inte så är man välkommen att lära sig med oss. Vi har nybörjarverksamhet både för ungdomar och vuxna. 

För ungdomar (under 18 år) så finns mer information och kontaktinformation på följande sida här

Rörande vuxna så genomför vi normalt en nybörjarkurs per år på våren, med möjlighet till fortsatt utveckling därefter som medlem i vår löpande gruppträning för vuxna motionärer. 

Vår roddsäsong sträcker sig från mitten av april till mitten av november, men med uppehåll under juli månad rörande gruppaktiviteter. Även under vintern har vi viss gruppträning i vårt inomhusgym. 

Som nybörjare så ror man till en början tillsammans med andra samt tryggare och säkrare båtar som motionär, innan man blir uppklassificerad att kunna ro på egen hand och svårare båtar. 

För att kunna ro föredömligt så förutsätts många saker, som man får lära sig med oss. En förutsättning innan är dock att man har simkunnighet och klarar av att simma ca 200 meter med kläder (ifall sådan situation skulle uppstå).  

Om det finns erfarenhet av rodd sedan tidigare så kanske bara en uppdatering krävs för att komma igång igen. Hör av dig så kan vi berätta mer om vad som skulle passa bäst. 

Tyvärr så har vi inte kunnat genomföra någon kursverksamhet för vuxna pga. pågående pandemi under 2020 och 2021. Vår ambition är att till starten av nästa sommarsäsong 2022 kunna återuppta detta igen. Hör av dig om du vill vara med på väntelista och bli kontaktad till nästa gång. 

Rörande våra kurser och gruppaktiviteter för vuxna nybörjare och motionärer så kan du kontakta oss på: This is a mailto link. För ungdomar (under 18 år) finner du mer information på följande sida här

Uppdaterad: 12 FEB 2018 12:13


Mer information om journalen

SRF på Facebook

Medlemmar rekommenderar vi även ansluter sig till Facebook-gruppen SRF-roddare för kommunikation mellan medlemmar.

SRF vaccinerad mot doping

Postadress:
Stockholms RF - Rodd
Joakim Piela, Bastugatan 4
11820 Stockholm

Besöksadress:
Lidovägen 22
11525 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686610144
E-post: ordforande@stockholm...

Se all info