Prova-på-rodd för företag och privatpersoner

Hos oss kan du prova på rodd i kapproddbåt. Vi ordnar tillfällen både som aktivitet för företag och för privatpersoner som är nyfikna på sporten.

Så här går det till

Prova-på-rodden börjar med en teoretisk genomgång av roddteknik och fortsätter sedan med rodd på vattnet cirka 3-6 kilometer, beroende på ork, tid och lust. Ofta avslutas rodden med en liten tävling över 250-500 meter. Totalt tar aktiviteten ungefär en timme, inklusive iläggning av båtar och upptagning från vattnet.

Antal deltagare

Prova-på-rodden görs i breda båtar där risken för kantring är mycket liten. Vi har flera som passar bra för nybörjare. I varje båt finns plats för fyra roddare och en styrman/instruktör från föreningen.

Är ni färre än fyra personer? Prata med oss så försöker vi hitta en bra lösning för er.

Priset är 400 kronor per deltagare.

Boka prova-på-rodd

Skicka ett mejl till This is a mailto link eller ring oss på 08-123 50 335 för att boka tid eller få mer information.

Vi ser fram emot att träffa er!

Uppdaterad: 02 MAR 2018 18:00