Bokning av SRFs gym

För träning i SRFs gym gäller följande tills dess att nuvarande regler från Regeringen och Folkhälsomyndigheten för minimering av smittspridning av Covid-19 ändras:

• Träning i gymmet är tillåten om man har bokat tid (ensam eller tillsammans med hushållsmedlemmar)
  • Särskilda begränsningar som finns anslaget i gymmet gäller.
  • Du får boka max en timme i taget och måste slutföra detta träningspass innan ny tid får bokas.
  • Bokning får göras max 4 dagar i förväg

Bokning av träningstid i SRFs gym

För att boka träningstillfällen i SRFs gym så använder vi oss av samma webbaserade system som vi använder för att registrera våra roddturer; http://srf.roseddel.dk. Här har alla medlemmar som har betalat aktivitetsavgift en inloggning. Har du tappat bort din inloggning, mejla This is a mailto link.

Nedan följer en kortfattad beskrivning av hur man gör för att boka en träningstid. Det är viktigt att du läser hela instruktionen nedan och följer den! En mer utförlig manual kan du hitta här

För att boka:

1. Logga in på srf.roseddel.dk
  2. Kolla vilka tider som är lediga. Gå till kalendern i toppmenyn (välj vecka eller månad). Vill man veta vem som har bokat så klicka på bokningen
  3. När du har hittat en ledig tid, tryck på "+" för din valda dag och välj "skapa ny bokning". Här väljer du
    - starttid (datum och tid - hel timma)
    - sluttid (50 minuter senare, du har hela timmen, men för att det ska vara bokningsbart nästa timme måste man avsluta innan)
    - som "båt", välj "SRFs gym" (om detta inte finns tillgängligt så har du valt en tid då gymmet redan är bokat)
    - under medlem, välj dig själv (eller den du bokar för)
    - tryck på "skapa"
    - KLART!

Det går inte att avboka i systemet. Blir det fel, eller du ändrar dig, mejla till This is a mailto link.
Vissa tider är redan förbokade. Detta gäller för Eskil och Arthur som är klubbens elitaktiva samt för juniorträningen (födda 2005 och senare).

Systemets "superanvändare" kan ändra och ta bort bokningar. Detta kommer att göras om systemet missbrukas, eller om någon bokar för många eller för långa tider.
Vi måste alla samarbeta och hjälpas åt i dessa tider.

Detta gäller tills vidare. Har du förslag till förbättringar, mejla till This is a mailto link

> Utförlig manual för hur man bokar tid i gymmet

Uppdaterad: 25 NOV 2020 18:49 Skribent: Birgitta Berglund